İletişim +90 312 340 06 76
Haberler

KEÇİÖREN BELEDİYESİ’NİN BAĞLUM SPOR KULÜBÜ GURURU

  • 18.01.2017

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Madalya kazanan bütün sporcularımızı kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Belediye olarak spora ve sporculara desteğimizi sürdüreceğiz" dedi.

Keçiören Belediyesi Bağlum Spor Kulübü başarıları ile Keçiören’i gururlandırmaya devam ediyor. Kulübün sporcularından Mustafa Yılmaz 10. Taekwondo Poomsae Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak dünya şampiyonu olurken, Bağlum Spor Kulubü de Türkiye’ye 4 madalya getirerek büyük bir başarıya imza attı.

Dünya Tekvando Federasyonu (WTF) tarafından Peru’nun başkenti Lima’da 29 Eylül - 2 Ekim tarihleri arasında düzenlenen tekvando şampiyonası Keçiören Bağlum Spor Kulübü sporcularının başarılarına sahne oldu.

55 ülkeden 760 sporcunun katıldığı şampiyonada Türkiye’yi 20’si erkek, 16’sı bayan toplam 36 tekvandocu temsil etti. Şampiyonada Bağlum Spor Kulübü sporcularından Mustafa Yılmaz altın madalya kazanarak Dünya Şampiyonu oldu. Yine takım halinde yarışan Mustafa Yılmaz, Güray Türk ve Kemal Yılmaz üçlüsü gümüş madalya alarak dünya ikincisi olurken, gençler kategorisinde yarışan Muhammet Emir Yılmaz da bronz madalya alarak dünya üçüncüsü derecesini kazandı.

4 madalya alarak büyük bir başarıya imza atan Bağlum Spor Kulübü sporcularını tebrik eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Sporcularımız başarılarıyla hem belediyemizi hem de Keçiörenimizi gururlandırıyor. Madalya kazanan bütün sporcularımızı kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Belediye olarak spora ve sporculara desteğimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

 

  • KEÇİÖREN BELEDİYESİ’NİN BAĞLUM SPOR KULÜBÜ GURURU
  • KEÇİÖREN BELEDİYESİ’NİN BAĞLUM SPOR KULÜBÜ GURURU